Новини

Дали го знаете или не, вие сте подготвяни за извънземен контакт

През тази година темата за комуникация с НЛО стана абсолютно масова и водеща в интернет пространството.

Въпреки че тази истина е известна от много десетилетия колективното съзнание днес е готово повече от всякога за контакт.  

Подготвяни за среща

Но каква точно е причината за този дълбок интерес към среща с извънземна цивилизация?  Защо тази тема става най-търсената информация в мрежа?

След като се установи, че НЛО темата е оглавяваща в Интернет  за 2022 г., следващият въпрос е кой управлява тази информация в пространството?

Човечеството търси отговор

Преобладаващите мнения са, че агенциите, които разполагат с данните за среща крият истината за НЛО в продължение на десетилетия.

Историята днес се променя като имаме предвид, че хората знаят за съществуването на НЛО. Има издания, който твърдят, че самият извънземен разум е въвлечен в целия този феномен. 

Наистина ли ще чакаме още десетилетия, за да достигнем до признанието от страна на масмедиите за присъствието на извънземен разум? Или ще започнем да слушаме какво казват независимите учени от десетилетия?

В действителност човечеството е подготвено за контакт на масово ниво. И това се случва пред очите ни. Дългогодишно под формата на “медиен спектакъл” и развлечение темата ни превзема.

Глад за извънземни

Достатъчно е да се проследи интереса на хората свързан с тази тема. Най-гледаните сериали в Amazon и Netflix са свързани с чужди цивилизации.  

Разбира се някои от темите може би все още “са скрити в килера”, но това се променя със светкавична скорост.

Нека обаче зададем основния въпрос тук: защо тази тайна е пазена толкова дълго време? Причините реално могат да бъдат  многобройни. 

Факт е, че тези причини не са задълбочен предмет на обсъждане. Основната причина обаче е една.

Въпросите около контакта с извънземна цивилизация обикновено са свързани с  технологичния им тласък и в частност с енергийните системи, които използват.

Как се задвижва една небесна цивилизация ? 

Отговорът отвежда хората към реалността: технологиите на НЛО и техните летателни апарати в крайна сметка биха разрушили земната енергийна олигархия на изкопаеми горива.

До такава степен, че ще настъпи тотален срив на икономическите модели такива, каквито се представят в настоящето общество.

Безкрайна свободна енергия, обезценяване на стоки, създаване на системи, базирани на изобилие. Неограничено снабдяване с храна на местно ниво, навсякъде. 

Отново енергия навсякъде. Автомобили и строителни съоръжения, които не замърсяват…Бихме могли да живеем в свободно общество, без да робуваме на парите.  

Ценностната система би се базирала на изобилие и на хармония. Но има и нещо още по-дълбоко.

Най-голямата тайна

Истината е, че ние знаем за съществуването на тези технологии. Знаем също,  че хората, които вече са създали тези свободноенергийни инструменти са били убити или заплашени. 

А на въпроса “Защо все още масово отричаме тези реалности?”, можем да отговорим, че тук истината се свежда до съзнание. И до осъзнатост.

Решенията  са налице, но те няма да влязат в действие докато човечеството не е готово.   

А какво означава да бъдем готови?  

Това означава да пораснем достатъчно като раса и да бъдем отговорни за това, до което имаме достъп.  

Означава твърдо да застанем зад позиция на отричане на стари, деструктивни начини на мислене и модели. 

Всъщност, човечеството е “заклещено” в цикличност, в която непрекъснато виждаме всичко като отделено от нас. Ние сме индивиди, които живеят затворени в нашите идентичност и живот. 

Това не се случва чрез някого, а е колективен феномен, който представлява следващ етап от пътуването на човечеството.  

Промяната на нашите собствени модели, навици, мисли и действия води до намиране на решенията необходими за създаването на свят, в който можем да процъфтяваме.  

Източник: Collective Evolution