Новини

Дали демоните са реални същества? Каква e истината?

Според водещ световен психолог и професор, демоните съществуват. Дали твърденията му могат да бъдат считани за сериозни?

Доктор Ричард Галагър не винаги е вярвал в демони

Психиатърът и професор по психология, обучавал се в Йейл и преподавал в Медицинския Колеж в Ню Йорк и Колумбийския университет не винаги е приемал идеята за невидими духове, които обладават телата на хора.

Но преди няколко години той бил съветник по дело, който трябвало да определи дали съответен човек е обладан или просто има психично заболяване.

Тогава той осъзнал, че демоните се реални.

Според доктор Галагър това е феномен, който се среща по-често из цял свят. Броят на случаите на демонично обладаване бързо нараства.

По света, например, се търсят все повече свещеници, които провеждат екзорсизъм.

Демоничен контрол

Галагър е бил свидетел на стотици случаи на демоничен контрол над хора, чието психическо състояние изследвал.

При повечето от тях се забелязвало едно и също поведение. Пациентите говорели на различни езици, които преди това не знаели, включително на латински.

Те говорели в трето лице за себе си. Заплашвали екзорсиста и му казвали да остави обладания, защото за него вече няма надежда.

Пациентите знаели факти за хора, които никога не познавали. Като например майката на Галагър, която починала от рак години преди това, което демоните често споменавали.

Според Галагър демоните са „изключително интелигентни. Нивото на интелигентност на падналите ангели далече превъзхожда това на хората.“

„За това те искат да унижат човешките същества. Te често ни наричат ‘маймуни.'“

Психични болести или нещо повече?

Според редица психолози „гласовете“ и „халюцинациите“ при хората с психични отклонения, като например при шизофрениците, не са просто плод на тяхното въображение.

Това, което казват и тяхното поведение са предвидими и деструктивни, много по-различни от нормалните халюцинации.

Гласовете в главата им често ги предупреждават да стоят далече от всеки, който по някакъв начин се опитва да им помогне, понякога дори с конкретно описание на хора, които преди това не са виждали.

Каква е целта им на Земята?

Те изцеждат енергията на хората, която ги храни. За да направят това те трябва променят емоционалното ви състояние, така че то да е негативно.

Само негативните емоции и енергия ги поддържат. Но когато ние осъзнаем, че те се хранят от нас, те губят силата си. Няма по-силно оръжие срещу тях от силата на съзнанието ни.

Демоните атакуват всеки, който им позволи и е в нестабилно емоционално състояние

Тези същества са енергийни вампири. Те използват манипулации и лъжи, за да ви заблудят и да ви накарат да се страхувате.

Използват всякакви коварства, за да ви вкарат в спирала от негативни емоции, като дори намират у вас болезнени спомени, които сте забравили, и ги изваждат на повърхността.

Странно е, че психологията пренебрегва един от най-важните и критични въпрос, чийто отговор е нужен, за да разберем как да лекуваме психични заболявания като шизофрения.

thetrumpet; consciousreminder;