Здраве

Дълбоката връзка между всички нас – сродни души и пламък близнак

Каква разликата между сродната душа и пламък близнак? И защо това има значение? Каква е дълбоката връзка между всички нас?

Сродни души

Причината, поради която имаме концепция за „стара душа“, е породена от знанието, че душите се раждат и имат стартова точка в цикъла си на развитие и растеж.

Старите души имат нужда да изразят творческата си енергия и понякога това води до зараждането на нови души, на нов живот.

Във времето, в което сте създадени, вашите духовни родители ще се преместят в измерение, където душите се раждат.

Тези души, които са родени в същото време и пространство, са вашите сродни души. Това ще са хора, принадлежащи към същата духовна група като вас.

Пътят на тяхната душа ще бъде преплетен с вашия и те ще израстват и ще се развиват заедно с вас.

Ние ще преминаваме през различни животи заедно с тях, като те ще имат важна роля за нас в много от тях.

Пламък близнак

При зачеването на душите някои от тях биват разделени по същия начин както и ембрионът се разделя на две, за да се родят близнаци.

Щом душата се раздели, двете части започват развитието си, като всяка от тях приема определена енергия – женска и мъжка.

Една част ще бъде смела, другата страхлива, едната ще бъде общителна, другата интровертна.

Като Ин и Ян всяка страна носи и част от енергията на другата.

Дълбоката връзка на душите близнаци

Когато осъществим връзка със сродна душа ние създаваме взаимоотношения, но също можем да ги отблъснем и дори да ги забравим.

При душите близнаци другото създание, с което се сблъскваме сме самите ние.

Това е част от нашата собствена душа и всичко, което излъчваме и изпращаме към тях, ние насочваме и към себе си.

За това тези взаимоотношения често са пламенни. Защото когато насочваме негативна енергия към нашия пламък близнак, ние всъщност я насочваме и към самите себе си.

Но чрез тези взаимоотношения

може да бъде постигнато и истинско духовно развитие. Освен да даваме любов на другите, за да поддържаме връзките си, ни трябва да отдаваме любов и на себе си.

В това естество съчетанието между душите близнаци е най-големият израз на любов към самите себе си, което можем да имаме в това земно измерение.

Още щом видим този човек ние знаем, че той е значим за нас. Отначало това може да е главозамайващо ,тъй като осъществяването на връзка с него ще стане наш главен фокус.

В същото време болката от неосъществена връзка би била огромна, тъй като в определен аспект ние отблъскваме самите себе си.

Но това всичко е част от нашия път през тази Вселена и уроците, които трябва да научим.

lifecoachestoolbox