Новини

Дадоха зелена светлина на строго секретният проект „Прометей“

Прогнозите за развитието на цивилизацията бяха направени в Швейцария на закрита среща преди време.

От изречените предсказания само изречения се промъкнаха в медиите, вероятно контролирани.

Фаталното решение е факт

Според британски разследващи журналисти строго секретната среща в Давос дава зелена светлина на проект „Прометей“.

Изводите са шокиращи за любителите на конспиративни теории.

На събранието е било решено възхода на изкуствения интелект да започне още от 2020 година.

Настъпва ерата на експанзия на изкуствения интелект и неговото налагане в живота на хората.

Тази концептуална война срещу човека вече си има армия от почитатели.

В медии контролирани от илюминати бяха публикувани серия от статии за възхода на изкуствения интелект, неговата любов към планетата и човека.

Но дали това е така?

Аргументите на екперти предричат окончателна победа на ИИ и управление на всяка сфера от живота.

Здравеопазване, енергетика, образование, безопасност и охрана, транспорт, забавление и музика – всичко е под контрола на „То“.

Публикуваме информацията от Давос защото тя просто потвърждава въвеждането в сила на строго секретния план.

Няколко начина, по които изкуственият интелект може да помогне за спасяване на планетата са се дискутирали на тайна среща в Давос, по време на така наречения годишен икономически форум.

Използването на автономни и свързани електрически превозни средства е най-лесно забележимата от всички възможности като начало на експанзията ИИ.

В тази сфера изкуственият интелект ще катализира прехода към „мобилност на поискване”, коментират експерти като се позовават на новия доклад на Forum-PwC.

Чрез оптимизиране на трафика по улиците, алгоритмите за екологично управление и системите за споделено пътуване транспортните системи ще могат значително да намалят своите вредни емисии.

Това е привидно благородната част от навлизането на машините в живота

При разпределените енергийни мрежи AI може да усъвършенства предсказуемостта на търсенето.

Това на свой ред ще доведе до по-адекватно предлагане на енергия.

Умните енергийни системи ще дадат ръст на системите за съхранение на енергия, ще подобрят ефективността на мрежите, ще усъвършенстват управлението на натоварването.

Същевременно така ще се интегрират възобновяемите енергийни източници и ще се постигне по-добро ценообразуване.

Какво по-добро от това човека да бъде управляван от изкуствен интелект внедрен в машина.

Интелигентните селскостопански системи могат да се развиват чрез изкуствен интелект и роботиката.

Тук роля могат да изиграят системите за събиране на данни, автоматизирано вземане на решения и извършване на корективни действия.

Умните технологии в селското стопанство могат да откриват заболяванията при растителните култури с по-голяма скорост и ефективност от най-добрия фермер. Тоест фермери няма да има.

Те могат да осигурят навременно хранене на животните във фермите – спестявайки вода, торове и пестициди и създавайки по-малко отпадъци.

Друг начин, по който AI може да помогне за опазването на планетата, според доклада е чрез интелигентен отговор на болестите и епидемиите.

Анализите, симулациите и данните в реално време за природни бедствия могат да подобрят подготовката за реагиране при подобни извънредни ситуации и съответно реакцията при настъпването им, включително ранните предупреждения.

Или казано по друг начин дава се път на управлението на човешките ресурси от ИИ. Мълчи се обаче за подбора на двойки и генетичната намеса в човека от умните машити.

Раждането ще става според „Прометей“ след разрешение от специален  съдия по прираста на населението. Програмата за ограничаване на нарастването на населението е в ход.

И в този момент никой не може да даде верен отговор колко души живеят на планетата

Ще бъдат пуснати нови вируси и заболявания, които ще тръгнат от Африка. На „Черния континент“ се възлагат надежди за нова земя и заселване на останалите избрани.

Другото желано място е Централна Азия, където отдавна се обезлюдяват цели региони. Месопотамия също ще бъде част от протекторатите под закрила на „Прометей“.

НП/2023