Новини

Астронавт на НАСА говори за свободната енергия и скритите технологии

Технологиите и откритията на Тесла никога не са били загубени или забравени. Те просто са скрити от нас, защото това не е в интерес на световната власт.

Свободната енергия, както и различни устройства за нейното генериране съществуват. Има огромен брой доказателства сочещи към това.

Квантовата физика и свободна енергия?

Свободната енергия идва от неизчерпаем източник. Към края на ХIХ век физиците открили емпиричен феномен, който не можел да бъде обяснен от традиционната физика.

Това довело до развитието на един революционен дял от физиката в края на 20-те години, наречен квантова механика.

Тя поставя под въпрос материалното естество на реалността показвайки ни, че атомите и субатомните частици всъщност не са изградени от материя.

Те не съществуват с абсолютна сигурност в определено място в пространството и в определено време.

Едно от най-значителните открития

на квантовата физика е, че вакуумът не е празен. В това „празно пространство“ има енергия. Това е потвърдено в научната литература и доказано преди десетилетия чрез така наречения „Ефект на Казимир“.

Ефектът на Казимир ни илюстрира енергията на вакуума, или енергията на нулевата точка.

На практика показва, че две метални плочи се привличат поради дисбаланс в квантовите флуктоации. Хендрик Казимир доказал, че в празното пространство съществуват електромагнитни флуктоации.

Въпросът е

дали можем да усвоим тази енергия за нашите нужди. Резултатите, открити от тези изследвания, са били използвани от редица учени по цял свят.

Един от многото примери е проучването на Теодор Лодер III, професор от университета в Ню Хампшър, озаглавено „Космически транспорт и енергийни технологии за ХХI век“.

Според него: „Има значителни доказателства, че учени като Тесла са знаели за тази енергия, но тяхното съществуване е било скрито от нас през последния половин век.“

Тук можете да намерите едно от проучванията за извличане на енергия от вакуума.

Какво ни казва астронавт на НАСА за свободната енергия?

Браян Олийри е бивш американски астронавт на НАСА, учен, автор и професор по физика в Принстън.

„Започнах да проучвам тази концепция и за моя изненада видях, че тя е била доказана в стотици лаборатории по цял свят. Но технологиите, създадени чрез тези изследвания така и не са били разкрити на обществото.“

Свободната енергия не е тайна. Има стотици мейнстрийм проучвания, публикувани в мейнстрийм научни списания, като най-голям интерес към тях проявяват агенции като НАСА и военните.

Физикът и съосновател на „Програмата Stargate“, Харолд Путхоф казва в интервю:

„Бил съм превозван със самолетоносачи от военните и са ми показвали какво ще трябва да заменим, ако използвахме нови източници на енергия. Естествено НАСА и правителството финансират подобни проекти, за създаване на технологии, извличащи сила от пространството.“

Ако този вид технологии бъдат заменени

и разкрити на човечеството, глобалният ред се срива. Какво би станало ако повече нямахме нужда от петрол?

„След няколко поколения машините ни ще бъдат задвижвани от сила, която може да бъде добита от всяка точка на вселената.

Това не е невероятна идея. В пространството има енергия. Дали тази енергия е статична или кинетична?

Ако е статична, надеждите ни са напразни.

Ако е кинетична, а ние със сигурност знаем, че е такава, значи е само въпрос навреме докато хората свържат машините си към самия механизъм на природата.“

– Никола Тесла

collective-evolution