Новини

Има ли извънземен живот на Проксима Б?

След откриването на планетата, определяна от учените като „втора Земя“ – Проксима Б в орбитата около съзвездието Проксима Кентавър, се появи една забравена теория от 1950 година. Според нея планетата Проксима Б е дом на двуметрови извънземни същества с хуманоидна форма, наречени „Cenos“. Според теорията те са посещавали Земята в продължение на векове, пише Дейли Мейл.

Тази странна история идва от психолози, които твърдят, че са говорили с „мило същество“, което има осем ръце и структура на тялото, подобно на богомолка.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Хиляди екзопланети са откривани от учените в продължение на десетилетия, но за разлика от другите, Проксима Б е само на четири светлинни години разстояние от планетата Земя. Планетата е част от звездната система Алфа Кентавър, която се състои от Алфа Кентавър А, Алфа Кентавър Б и Проксима Кентавър.

Откакто беше оповестена новината, че на планетата е възможно да има живот, ловци на извънземни и изследователи на планетата Марс не спират да бълват информации по темата, пише още Дейли Мейл.

Членове на такива организации се заровили в историите около извънземните, наречени „Cenos“ от звездната система Проксима Кентавър. Според тях те не просто са идвали на Земята в продължение на хиляди години, но може и да живеят сред нас.

Историята идва от предполагаемата изповед на извънземно същество от звездната система Алфа Кентавър. Според нея, то е използвало жена под хипноза, за да се разкрие пред екип от калифорнийски психолози през 1957 година. Това същество твърдяло, че е от звездната система Алфа Кентавър и е „любвеобилно, с огромно тяло с осем ръце. С ниво на интелигентност, подобно на човешкото“. Това се казва в книгата, написана от двама от психолозите, които твърдят, че са участвали в експеримента.

Според тях съществото обяснило, че то и останалите хуманоиди имат няколко сърца, които са пет пъти по-силни от човешките. Те не се нуждаели от сън, нито пък страдали от заболявания. Продължителността на  живота им достигала до 120 години.

Книгата описва също космическия кораб на тези същества, който използвали, за да посетят Земята по време на Втората световна война. Освен това те помогнали на хората за изграждането на Сфинкса, маиските пирамиди и други загадъчни монументи на нашата планета.

През 2012 г. полицейски служители били в близост до езерото Джайминг в град Татунг, Тайван. Те твърдят, че са направили снимка на нещо, което определят като „извънземно същество“. Тогава от уфологичното общество в Тайван (TUFOS) заявяват, че на снимката се вижда „голямо извънземно същество, с прозрачно тяло и ципести ръце, ходещо в далечината“, съобщава Тайпе Таймс.

---

Хоанг Чао Минг, председател на TUFOS, казва, че снимката е направена с Айфон 4. Заедно с останалите си колеги той отделя една година на анализи, за да определи дали изобажението е истинско. Екипът използвал различни технологии, но автентичността на фотографията все още не е потвърдена.

Извънземно

 

Алфа Кентавър

 

https://www.youtube.com/watch?v=gL7igHAf3tQ

Източник:Daily Mail