Новини

Априлско новолуние и пълнолуние – прилив на нова енергия

Новолунието ще настъпи в огнения знак Овен на 5 април. Март може и да е бил объркващ за вас заради ретрограден Меркурий в Риби, но през април отново ще поемем контрола с Овен, знакът, който ни подтиква да действаме.

Овен е знак, който иска да се концентрираме върху целите си, но и действаме, за да ги осъществим. Това новолуние е идеалното време да стартирате нещо ново.

София – хотел “Хемус”, зала “Преслав”

12 октомври 2024 г.

Как да управляваме успеха с НЛП похвати

Курс на Стойчо Керев

Заявете участие

Ако имате желание, което вече дълго време си мечтаете да изпълните, това новолуние ще е периода, в който да манифестирате това в действия.

Овен ще ви донесе цялата смелост, от която се нуждаете. Вие само трябва да направите избора да продължите напред и да се стремите да осъществите целите си.

Вярвайте в себе си. Потенциалът ви е безкраен. Овен е изпълнен с жизнена енергия, която не трябва да пропиляваме.

Трябва да канализираме тази енергия в нещо, което е интересно за нас, за да можем да продължим да сме фокусирани и отдадени. Изберете нещо, което ви вълнува и действайте.

Внимавайте със силната енергия на Овен

Но имате предвид, че енергията на Овен може и да бъде прекалено силна за вас.

Ако се фокусирате върху едно нещо за прекалено дълго време, вие може да изгубите концентрацията си и това да ви се отрази по негативен начин.

Импулсивността и избухливостта са някои от лошите черти на Овен. В този период може да изпитате гняв и разочарование. Но не оставяйте тези чувства да поемат контрол над вас.

Опитайте се да бъдете продуктивни с тази огнена енергия. Това ще балансира и чувствата ви.

Пълнолуние във Везни

Пълнолунието ще настъпи на 19 април във въздушния знак Везни. Пълнолунията във Везни, обикновено е период, който събира хората.

Ние ще започнем да правим компромиси, за да помогнем на взаимоотношенията ни да се развиват. Ще обърнем по-голямо внимание на проблемите, които ни отдалечават един от друг.

Трябва да оставим хората, които ни въздействат по негативен начин, колкото и шансове да сме им дали.

Везни носи със себе си мир и ще въдвори хармония сред най-близките ви хора, за да постигне това.

Пълнолунието през март отново бе във Везни. Това, през което преминахме с пълнолунието през март, отново ще ни навести и през април.

Това, което е останало нерешено през мартенското пълнолуние, ще намери решението си през априлското.

Пълнолунието през април ще дойде под ъгъл от 29 градуса. Това е един от анертните градуси.

Това е последният градус на всеки знак, тоест градусът, преди започването на следващия знак. Това е и точката на критична енергия.

Това е идеален край на пълнолунието, който ще донесе кулминация от енергии. Те ще ни помогнат да се отправим в правилната посока и да осъществим целите си.

Но, когато около нас има толкова много различни енергии, това може да ни порази. Фокусирайте се и поемете контрол над енергиите. Така нещата ще се развиват във ваша полза.

consciousreminder