Новини

Антигравитационна технология, която можеше да промени света

Кой е мъжът осъден на 14 години затвор за строенето на антигравитационни летящи чинии?

Какво се случва с този човек и дали неговата история не е пълна измислица на тайните служби?

Антигравитационната технология е известна от десетилетия на тези, които знаят къде да търсят правилната информация. Всички данни са суперсекретни и само избрани могат да се докосват до тях.

Един от пионерите изследовател на антигравитацията бил Отис Кар.

Черният бюджет

Оказва се технологията далеч не е конспирация. За нея има сериозни доказателства. Но когато говорим по темата да се вникне в света на тайните служби е задължително.

В скорошно проучване, проведено от Мичиганския щатски университет екипът открил, че близо 21 трилиона долара липсват и не са отчетени от Департамента по отбраната, както и Департамента по жилищно строителство и градско развитие в САЩ.

Защо това е важно?

Твърди се, че тези пари се използват за нерегистрирани програми, над които Конгреса няма контрол.

С помощта на черния бюджет бива построена една невидима за нас цивилизация с неограничени ресурси. Тя е далеч по-технологично напреднала от света, който познаваме.

Всеки цивилен, изобретил технология, конкурентна на света на черния бюджет, винаги бива подложен на проследяване и трудно разпространява изобретението си.

Ако то достигне до обществото това би заплашило контрола и властта, която световният елит има над населението.

Забранената технология

Антигравитационната технология определено спада към тази категория.

Мнозина експерти и хора, на най-високи позиции, военните организации и в секретни програми са говорили по теми, на които са били свидетели.

Някои от тях са различните директори на компанията за космически технологии и отбрана „Lockheed Martin“. Един от тях е Стив Джъстис (Steve Justice).

В платформата „To the stars“ той разказва за технологии които е видял и с които е работил. Според него те са поколения по-напред от тези, с които ние сме запознати.

Интензивно се работи и върху летателни средства наподобяващи НЛО.

Според Джъстис: „Те имитират възможностите, видени при неидентифицирани летящи феномени, чрез система на движение променяща време-пространството.“

Отис Кар

Отис Кар бил един от пионерите в строенето на изключително иновативни за времето си технологии, наподобяващи летящи чинии.

Той дори правил публични демонстрации като бил спонсориран от хора, които давали милиони за неговите разработки.

Запитайте се, биха ли му се доверили толкова влиятелни хора, ако той не постигал резултати? Неговата цел била да направи успешен полет до Луната на 7 декември, 1959 с изградената от него летяща чиния.

Според Centre of UFO Studies,

„космическият кораб“ на Кар е задвижван от изкуствено гравитационно поле „Carrotto gravity motor“ и не използва гориво.

Енергията бива добита от Слънцето, чрез силата на електромагнетизъм. Технологията която бива използвана се нарича “ Ultron electric accumulator“.

Но две седмици след последния осъществен полет, програмата се закрива. Федерални агенти конфискуват апаратурата и документацията. Според тях проекта на Кар би сринал монетарната система на САЩ.

По-късно той е обвинен в измама и кражбата на 50 000 долара. Абсолютно ограбен, той нямал възможностт да плати гаранцията си. Следвала 14 годишна присъда.

След излизането му от затвора той изчезнал от радара и почти нищо не се знае за този период от живота му.

collective-evolution.com