Гледайте филма

Пробуждането. Можем ли да излъжем Матрицата?

София, вторник 26 септември 19:00 кино Люмиер. Билети на касите на НДК

ВИЕНА, неделя 1 октомври 18:00 Hollywood Megaplex Gasometer. Билети на epaygo.bg

Хасково, четвъртък 5 октомври 18:00 ДКТ „Иван Димов“. Билети на касата на театъра.

ВАРНА, четвъртък 12 октомври 19:00 Фестивален и конгресен център. Билети на fccvarna.bg

Новини

Ако променим нас самите, ще променим и света 

Земята следва свои собствени закони милиарди години и няма сила, която  да промени тези правила.

Целта според антични автори е пълно господство на мисълта. Тя трябва да бъде използвана единствено по начин, който е в услуга на творението.

В смисъла на доброто,

което не оценява и не съди всеки може да спаси само себе си. Никой не може да промени света. Ако променим нас самите, ще променим и света.

Всеки може за добро или зло да направи нещо лично за себе си и ще отговаря за себе си и пред нашия Създател. Сами извървяваме пътя на хаоса, за да открием хармония.

Ние създаваме обстоятелствата

около нас и ние можем отново да върнем всичко на мястото му, чрез познания, самоопределяне и действие. Кое ни отклонява от пътя? Отговорът е категоричен – Илюзиите и завистта.

Ученият от БАН проф. Лъчезар Филипов приживе твърдеше :“Всяко нещо, разградено на елементарни  частици, е разпространено в цялата Вселена като вълна. Второто нещо на квантовата механика е принципът за неопределеност.

Вие не можете да хванете една частица на едно място и да определите скоростта й. Може да кажете, че има скорост, но не знаете къде се намира, или обратното, че тя е тук, но не знаете каква скорост има.

Това са едни от възможностите на квантовата механика. Тя за първи път сблъсква понятието субект и обект.”

Тук е разковничето

Квантовата теория е тази, която ни дава възможност да разберем защо толкова странно е устроен света. Той непрекъснато се размножава във форми и същности.

Въпросът за промяната в начина на мислене на настоящата цивилизация проф. Филипов тълкува така: ”Преход в парадигмата. Той се прави в основата на всички неща. Трябва да осмислим къде сме стъпили накриво.

Всяка наука се гради на база на някакви основополагащи принципи, аксиоми, постулати. Ако преосмислим тези постулати, може би ще променим и парадигмата, че всичко, което е около нас, е вакуум.

Останалото пространство е празно. В това се заключва голямата парадигма на класическата физика и квантовата механика.”

Още тамплиерите са осъзнали

след като прочели тайните архиви от Йерусалим, че целият Космос, без изключения, е структуриран от малки частици наречени електрон-неутрина, мион-неутрина и тау-неутрина, класифицирани също от съвременната квантова физика.

Мион-неутрината изгражда космическото духовно поле, съответно поле на съзнанието, хроники на акаша или морфогенетично поле.

Те могат да бъдат променяни вибрационно

чрез силата на мисълта. Съществува голям космически план, планът на творението, матрица или хелиографско копие, което в текстовете от Атлантида, открити от тамплиерите е наречено А-омега проект.

От оригиналните документи научаваме следното:

„В тези текстове ще намерите светлината за истината. Предполага се, че имате духовна зрялост и притежавате силата на толерантността, чрез която любовта съществува във всички форми.

По волята на нашия Създател, признанието за законите на Космоса и за законите, определящи всяко битие ще бъде открито още веднъж. Да може човешката раса да осъзнае и разбере смисъла на живота си на земята. Това се прави за благото на хората.

Те могат отново да разберат, че същността им като дух, привързан в духовната, реална душа, нерушим с космическите закони е божественото начало. С несъзнателния си живот и действия, човекът сам си причинява страдания.

Те го карат да овладява мисълта, за да осъзнае последствията от нея и действията си в редица прераждания. Когато страда всеки разбира, че притежава най-силната творческа сила да има достоен живот на създател, подобно на Бога битие.

В зависимост от действията, Творецът ни е оставил правото да бъдем щастливи или да страдаме.“

Понеже тамплиерите живеели

изцяло по космическите закони на Бог, нашият Създател, за кратко време спечелват безмерно знание и материално богатство. Те се превръщат в най-властните мъже по онова време.

Рицарите са в състояние да направляват съдбата на човечеството по начин, който е бил и продължава да бъде тяхна задача. Има още една тайна, която сплотява тамплиерите.

Става дума за история, разпространена в Йерусалим, в която се твърди, че са намерени доказателства, истинската история за разпъването на Христос. Твърди се, че след свалянето му от кръста, той е прибран на сигурно място от своите ученици и доживява дълбока старост.

Според легендата

той дълго пътувал по света, най-вече в Индия и Тибет, умрял по-късно във Франция и днес е погребан до съпругата си Мария Магдалена.

От текстовете открити в подземието на Соломоновия храм в крайна сметка излиза, че знанието за пълноценен живот е тук и сега. Въпросът е не да мислим за миналото и не чак толкова за бъдещето, а да се захванем с това, което е непосредствено пред нас.

Желанието за работа, новото партньорство, радостите от успехите на децата ни, грижите за родителите, да преодолеем страховете и конфронтациите си. Именно в това е началото, животът и промяната.

От древни времена знанието

за живота и смъртта се споделя от мнозина избрани. Всяка религия и източна философия за вселенската мъдрост започва с алфата и омегата на космическите закони.

Само чрез тях ние, последната човешка цивилизация, можем да надскочим самоунищожението, към което стремително летим.

Истинските хора са тук сред нас, невидими. Нека им се доверим, за да управляват последните дни на прехода между старата и новата вибрация на планетата Земя.

НП/СК