26 април 2024

Среща с приятелите на "Новото познание" в Германия, Мюнхен, Хотел "Крафт"

Записвания на телефон
+4917687889777

Тайни и загадки

Кори Гуд: „Никога не сме били сами“

Кори Гуд е изследовател, автор на есета и публикации, свързани със скритото познание и конспиративни теории. Информация за Кори е трудно да се намери в интернет, дори и при усилено търсене. Той е един от посветените с познания за кухата Земя, извънземните цивилизации, населявали планетата и поддържащи до днес контакт с човечеството. Популярен става благодарение на интервюта си с Дейвид Уилкок. В поредица от публикации ще ви представим някои от неговите хипотези.

Кори Гуди: “Никога не сме били сами”

** Откъс от интервю пред Дейвид Уилкок

Дейвид Уилкок : Кори, нека да поговорим малко за германските езотерични общества. Какво се случи с тях?

Кори Гуд : Зараждането им е като на много други тайни общества. Членове им са лоялни, израснали са вътре в обществото от детството си и това е техният начин на живот. Всички останали хора, извън този кръг са били считани за чужденци.

Дейвид  Уилкок : Германия, 1930 година. Тя е новата супер индустриална сила в света. Но член на такова общество казва: “Искам да се махна.” Какво го очаква?

Кори Гуд :. Много е вероятно да  се случи същото нещо, което би се се случило с някой от хората на Ал Капоне. Неговото физическо отстраняване е било въпрос на часове. Веднъж научил тайните, той е мишена, ако предаде другарите си.

Дейвид Уилкок : Ти казваш, че Езотеричните Ордени притежават и голяма физическа сила. Те се контролират от паричната система и индустрията.

Кори Гуд : Да, за известно време.

Дейвид Уилкок. : Как се скрепява лоялността към организацията?

Кори Гуд : О, това е грандиозна част от езотерични системи от вярвания, черната магия  и други. Но тя винаги се свежда до моркова и тоягата. Направи някого богат, когато всички останали са на опашката за хляб, това е много силна мотивация. Вие сте насърчаван да се чувствате специален. Вие се чувствате част от нещо по-голямо, по-величествено от обикновения живот. В допълнение, вие сте роден в нещо, което е повече от всичко друго на света. Всички други са  безполезни Пчелояди. Вие сте важни. Това, което правите е важно, не само за “безполезните консуматори”, но и за бъдещето на планетата, както и за изпълнението на един много древен план, по който поколения работят неуморно.

Дейвид Уилкок :. По време на Втората световна война, Италия е фашистка държава, работи за изпълнение на същите цели като германската фашистката власт. Винаги съм се чудел, дали германските тайни общества са предадени и на съседни страни като Австрия, Полша и Италия или това е чисто германското общество?

Кори Гуд : Трябва да се рови в историята, в предхристиянската ера, когато тези групи са били само езически племена.

Дейвид Уилкок : Келти?

Кори Гуд : Келти и друиди. Всички тези различни групи са много древни. Техните корени датират от много древни времена. Те мислят, че те притежават всичко.

Дейвид Уилкок : Проучвах лей линиите на Земята. Поглеждаме  такива съоръжения като Стоунхендж, Ейвбъри Stone Circle и Карнак в северната провинция на Франция, древното място с огромни камъни. След което ги сравняваме с по-съвременните строителства, като немските катедрали например. И се оказва, че са построени по същата схема, отново съвпадаща с лей линиите на планетата. Като че ли някой е знаел, че тези църкви, свещени места за поклонение и дори правителствени сгради трябва да бъдат  изградени точно на тези лей-линии. Според вас дали има наличие на някакво тайно знание сред определени хора, за да построят тези обекти по този начин?

 

 

 

Кори Гуд : Разбира се, тайните учения датират от хиляди години и са внимателно защитени и строго пазени. Повечето от информацията се съхранява в част от мазетата на Ватикана. Достъп до тях имат ограничен брой хора.

 

 

Има много други библиотеки от този вид, особено в Европа, където се съхраняват ученията на древните мистични школи, които имат достъп до тайни общества. Книги и древни свитъци. Те съдържат по няколко древни езика накуп, което позволява пък да се преведат още по-древни текстове много назад във вековете. Тези текстове разказват за високотехнологични същества, слезли на земята от небето.

 

Дейвид Уилкок : Наскоро разказахте за подобни доказателства за цивилизации, които са се отцепили така да се каже във вътрешността на Земята и след това са влизали в контакт с хора, живеещи на повърхността на Земята.

Кори Гуд : Да, тези откъснати цивилизации осъществяват такъв контакт и сега.

Дейвид Уилкок : Сред европейските общества на келтите и друидите има ли жреци и кралски особи, които осъществяват по-специален контакт с тези цивилизации?

Кори Гуд : Да, орденът на Один  например.  Кастата на жреците на почти всяка древна цивилизация пази тайни учения. Те са имали достъп до свитъци, книги и информация за всички мистични учения. Тази информация е пазена от царе, императори и обикновени хора. Именно при тези окултни общества съществуват много тайни космически програми и технологично напреднали подземни цивилизации.

Дейвид Уилкок : Има ли представители на космическите или подземните цивилизации, които в някакъв момент са отнемали животи на Земята? Или се е продължавало с отвличания на хора?

Кори Гуд: Да, това е една от причините германците да са толкова заинтересовани от всичко това и да са толкова фокусирани върху т.нар. “чиста раса”. Някои групи от цивилизациите във вътрешността на Земята се появяват на планетата ни и са представяни на немците като богове или в други случаи като техни предци. Почти винаги те са руси, със светли очи и светла кожа, с европейски облик, т.е. изглеждат като представител на “висшата раса”. Имено такава концепция, каквото Германия приема по време на Първата световна война и ерата на Втората световна война.

Бел.ред.

През 1871 г. анонимен автор пише труда си наречен “Бъдещата раса”, който обществеността за това време счита за научна фантастика. Той обръща внимание на окултните групи като Теософското общество. В преднацистката ера общество Врил и Туле вярва в това, че този труд не е измислица. Те смятат, че автора е работил с други групи по установяване на контакт чрез посредничеството. По-късно Мария Орсик влиза в телепатичен контакт със същество посредством автоматично писане. То и предава чрез рисуване и чертежи на едно определено устройство. Твърди се, че тези контакти са помогнали да се създаде първата германска TCH антигравитационна технология за космически кораби.

Дейвид Уилкок : Когато тези групи са отвличали хора от повърхността на Земята, възможно ли е да са били връщани обратно вече като техни роби?

Кори Гуд : Повечето такива групи вече са имали възможността да манипулират хората на повърхността на Земята. Те са могли да манипулират населението на Земята, така че да могат да си върнат т.нар. вече направена инвестиция.

Дейвид Уилкок : Но възможно ли е кастите на жреците, келтите, кралските представители и други тайни общества да са имали достъп до космическо пространство и пътешествия чрез портали?

Кори Гуд : Някои определено да. Например на мен ми попадна древен текст, който беше изобразен върху голяма стъклена плоча. Там се описваше един испанец, който бил пленен от жреците на маите. Той попада на една стена с издълбана на нея врата, която не води на никъде. Просто не може да се отвори. Когато жреците го подгонили, докоснали вратата и преминали през нея. В текста се споменава, че те държали купчина свитъци в ръцете си. Очевидно това е един вид портал.

Дейвид Уилкок : Но след всичко казано, чудя се защо тези т.нар. отцепнически групи от вътрешността на Земята просто не предават на германците своите съществуващи технологии? Защо трябва германците да минават през този труден процес?

Кори Гуд : Е, в края на краищата, те започват поетапно да прехвърлят модерна технология за германците, но германците трябва да направят някои неща сами.

Дейвид Уилкок : Това е част от езотеричните правила, за да бъдат длъжни да следват своите “благодетели”?

Кори Гуд : Било е необходимо германците да докажат, че имат инженерните и научни умения, за да се създаде такава технология и да я разберат. Трябвало е да стигнат до определено ниво. От тези групи, те са получили много уникални технологии. Германците започват да ги използват, за да се отиде отвъд атмосферата и пътуват до Луната. А също и да изучат астероидния пояс. Това е контролиран процес.